Hvalpe

Som nævnt andetsteds er Kennel Fleetwood hobbybaseret. Jeg tillægger hvalpe, når jeg selv skal bruge en ny hvalp, eller når interesserede hvalpekøbere henvender sig. I praksis har det siden kennelens start i 2002 beløbet sig til et kuld hvert eller hvert andet år.

IMG_0808

IMG_0810

IMG_0812

Ved køb af en hvalp i Kennel Fleetwood er du sikret følgende:
Foældredyrene lever op til de avlskriterier, du kan læse om under menupunktet avl.
Hvalpene er født og opvokset i vores bryggers og er derfor velprægede på mennesker, hvilket har afgørende betydning for hvalpenes senere kontakt med ejer og mennesker i det hele taget
Inden overdragelse er hvalpen vaccineret en gang og har fået 2 behandlinger mod indvoldsorm.
Der ydes garanti mod:PRA, kryptorchisme samt hofte- og albueledsdysplasi i svær grad (hofter, D og E. Albuer 2 og 3) indtil hunden er 24 mdr, forudsat hunden behandles efter de anvisninger, der følger med hunden ved overdragelsen.
Inden overdragelse er hvalpen chipmærket og stambogsregistreret
Når hvalpen forlader kennelen medfølger foder til den første tid, samt skrivelse med råd og vejledning om hvalpens røgt og pleje
Som udgangspunkt afhændes hvalpene når de er 8 uger. Har du som hvalpekøber praktiske problemer med at modtage hvalpen på det tidspkt., er der mulighed for udsættelse.
Efter du har modtaget hvalpen, er du altid velkommen til at kontakte mig for rådgivning om hvalpens røgt og pleje
Når hvalpen er ca. 6 mdr. inviteres du til 3 gange hvalpetræning. Betaling herfor er inkluderet i hvalpeprisen
Er du interesseret i en hvalp fra Kennel Fleetwood, kan jeg anbefale dig at reservere, idet hvalpene afhændes efter først til mølle princippet.